Informatieavond op 30 september

De stuurgroep vindt het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de voortgang van de verbouwplannen. Op 30 september om 19.30 uur vindt daarom opnieuw een informatieavond plaats in de MFA. Dit is een bijpraatsessie over de laatste stand van zaken.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gemakkelijk. Stuur een mail naar: info.mfasambeek@gmail.com

Mooie opbrengst veiling kerkobjecten

Over de veiling van de kerkobjecten is het bestuur positief verrast. Gelegenheidsveilingmeester Fons Zeelen zorgde met zijn veilinghamer dat er een opbrengst van ruim 8000 euro bij elkaar gebracht werd voor de kerkobjecten. Echt alles is verkocht, behalve de kerkbanken. Die zijn nog te koop. Heeft u interesse neem contact met ons op.

Veiling kerkobjecten – 11 juli a.s. start 8.30 uur

De kerkbank bemachtigen waar je ouders altijd zaten of zelfs een altaar op de kop tikken, het kan op zondag 11 juli aanstaande. Meerdere objecten uit de kerk zullen onder de veiling hamer verdwijnen. De volledige opbrengst van deze openbare veiling komt ten goede aan de verbouwing van onze kerk naar gemeenschapshuis. Kavels zijn momenteel te bezichtigen op de ramen van De Elsenhof.

Koffie to go – informatie over bouwplannen

Op vrijdag 30 april om 17.00 uur vindt de formele overdracht van de verkoop in besloten kring plaats. Vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur bent u, de Sambeekse bevolking, welkom voor een Koffie to go. Er is op deze avond de mogelijkheid een rondleiding door de kerk krijgen waarbij u geïnformeerd wordt over de verbouwingsplannen. Hierbij nemen wij uiteraard de regels van het RIVM in acht.

Vliegende start voor obligatie verkoop

De officiële start van de verkoop is slechts enkele dagen gelden begonnen, maar inmiddels zijn er al ruim 50 obligaties verkocht. “Dit is een super mooi begin”, aldus het bestuur. Ook de vrijwillige bijdrages stromen al aardig binnen. Men is dan ook in zijn geheel niet ontevreden over de start. “Uiteraard is dit het begin en zijn we er in totaal nog lang niet, maar we hebben het volste vertrouwen dat heel Sambeek samen in actie komt om straks een mooi multifunctionele accommodatie in de kerk te hebben.”

 

Heeft u nog geen bijdrage gedaan en wilt u dat graag doen, klik dan op de volgende link. U komt dan direct op de pagina waar u obligatie(s) kunt kopen of een vrijwillige bijdrage kunt doen.

Klik hier

Kerk met serre